Met behulp van maatwerk kasten laten plaatsen


Persoonlijk contact

Passend advies

Maatwerk


U schakelt Egthuis B.V. in Nederhemert in wanneer u met behulp van deskundige maatwerk kasten wilt laten plaatsen. Dit kan in uw eigen huis zijn, maar bijvoorbeeld ook in een mantelzorgwoning die u door ons laat bouwen. Wij doen dit aan de hand van persoonlijk contact, een passend advies en maatwerk.


Heeft u vragen of wilt u meer informatie?


Kies voor ons maatwerk om uw kasten te laten plaatsen

Wanneer u ervoor kiest om met behulp van ons maatwerk uw kasten te laten plaatsen, dan kiest u voor betrouwbaarheid en kwaliteit naar wens. Wij helpen u naast het plaatsen van kasten, ook graag met andere diensten. Zo maken wij onder andere ook mooie inbouwkasten op maat. Wilt u ook door ons vakkundige maatwerk uw kasten laten plaatsen? Of heeft u misschien meer interesse in een luxe mantelzorgwoning? Wij staan graag voor u klaar.

maatwerk-kast

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in het laten plaatsen van maatwerk producten, zoals onze kasten? Dan staan wij met onze interieurbouw graag voor u klaar met onze hulp! Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is contact met ons op te nemen en wij gaan direct voor u aan de slag. Ook wanneer u vragen heeft over een van onze andere producten of diensten, voorzien wij u graag van een passend advies.

maatwerk-kast