Over Egthuis


De missie van Egthuis is om Uw als klant te ontzorgen in Uw bouwplannen. Dit is mogelijk door het persoonlijke contact, een passend advies en het maatwerk wat Egthuis kan realiseren. 


 De basis van Egthuis ligt alweer een aardig tijdje terug in de tijd. In 2006 begon Jaco als timmerman in de scheepsinterieurbouw. na 2 jaar ging hij van start als zzp timmerman toen nog naast zijn vaste baan. De jaren als zzp'er heeft hij afwisselend in de bouw en in de interieurbouw gewerkt. In 2015 is hij volledig zelfstandig verder gegaan. In eerste instantie was zijn doelgroep de interieurbouw.

 

Tot in 2017 zijn eigen ouders een mantelzorgwoning nodig kregen. Die woning is met meerdere familieleden gebouwd. in de jaren daarna kwam er steeds meer vraag naar mantelzorgwoningen. In 2020 Kon het nieuwe bedrijfspand aan de Ambachtshof in gebruik worden genomen. Het bedrijf groeide gestaag verder. Er kwam behoefte om een paassende bedrijfsnaam te hebben. Jaco bouwt woningen en richt die compleet in naar de wensen van de klant. compleet met vloeren keuken, kasten alles wat de klant graag wil.

 

Eigenlijk wil Jaco meer maken dan alleen een huis. Hij wil daar een THUIS van maken voor mensen. Zodoende kwam de naam Egthuis in beeld. Dat is een samenvoeging van "echt huis" en "echt thuis" met de G als knipoog.

 

Vanaf 2021 heeft Egthuis een flinke groeispurt gemaakt. Op dit moment mogen we met 6 mensen werken aan prachtige producten. We zijn ontzettend dankbaar voor alles wat we mogen doen, en streven naar het uiterste voor onze klant. Team Egthuis

Jaco + foto

Gijs + foto

Adrie + foto

Jacco + Foto

Jonathan + foto

Erik + foto

 

 

Word jij de volgende??

 

Neem vrijblijvend contact op