Over Egthuis


De missie van Egthuis is om u als klant te ontzorgen in uw bouwplannen. Dit is mogelijk door het persoonlijke contact, een passend advies en het maatwerk wat Egthuis kan realiseren. 


 De basis van Egthuis ligt alweer een aardig tijdje terug in de tijd. In 2006 begon Jaco als timmerman in de scheepsinterieurbouw. Na 2 jaar ging hij van start als zelfstandig timmerman naast zijn vaste baan. De jaren als zzp'er heeft hij afwisselend in de (interieur)bouw. In 2015 is hij volledig zelfstandig verder gegaan. 

 

In 2017 hadden zijn eigen ouders een mantelzorgwoning. Die woning is met meerdere familieleden gebouwd. In de jaren daarna kwam er steeds meer vraag naar mantelzorgwoningen. In 2020 werd het nieuwe bedrijfspand aan de Ambachtshof in gebruik genomen. Het bedrijf groeide verder en er werd nagedacht over een passende bedrijfsnaam. Jaco ontwerpt woningen die volledig worden afgestemd op de wensen van de klant. Het is dan ook zijn doel om niet alleen een huis te maken, maar vooral een thuis. Zo ontstond de naam Egthuis. Een samenvoeging van een "echt huis" en "echt thuis" met de G als knipoog.

 

Vanaf 2021 heeft Egthuis een flinke groei doorgemaakt. Op dit moment mogen we met 6 mensen werken aan prachtige projecten. We zijn ontzettend dankbaar voor alles wat we mogen doen en hopen in de toekomst nog veel klanten blij te mogen maken met ons werk.